De behandeling begint met een intake waarna wij de vorm tekenen en de kleur bepalen. Permanente make-up wordt toegepast op uw wenkbrauwen, als eyeliner en lipliner.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw litteken d.m.v. permanente make-up te camoufleren. Bij permanente make-up wordt er met een naald op GGD hygiënische methode pigment in de lederhuid gebracht. Permanente make-up heeft veel weg van tatoeëren maar drinkt niet zo diep door in de huid en zal vervagen na enkele jaren.

Eyeliner:

Wil je altijd sprekende ogen, zonder hier lang voor de spiegel voor te hoeven staan? Dan is permanente eyeliner dé oplossing. Hierbij wordt door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer beweegt, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.

Voor extra sprekende ogen kunt u kiezen voor een double eyeliner. Direct boven het zwarte pigment wordt er een tweede kleur aangebracht. Hierdoor krijgt de zwarte eyeliner meer contrast en gaan de ogen nog meer spreken.

Wenkbrauwen:

Onregelmatige of beperkte haargroei van de wenkbrauwen kan worden gecorrigeerd met permanente make-up. Hierdoor ontstaat er een egale en regelmatige wenkbrauwlijn en worden eventuele littekens gecamoufleerd. Voor uw wenkbrauwen kunnen we 2 technieken toepassen of combineren:

1.Micro Blading of wel Hairstrokes 

De hairstrokes techniek is een geavanceerde techniek die de wenkbrauwen een natuurlijke look geeft. Met een kleurpigment worden er fijne haartjes in de huid getekend tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen mooi gevormd worden.

2.Powdertechniek of wel Schaduwtechniek

Bij deze techniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd en een mooie overloop van licht naar donker gecreerd,waardoor een natuurlijke zachte wenkbrauw ontstaat na genezing.

Lipliner:

Permanente lipliner zorgt ervoor dat u geen lippotloodje meer hoeft te gebruiken. Met een lipliner worden de contouren van je mond geaccentueerd. Is jouw liplijn door de jaren geen vervaagt of is deze niet zo strak als dat je zou willen? Dan is dit een perfecte oplossing! Doormiddel van een lipliner kunnen wij mooie, vol-ogende en symmetrische lippen creëren.

Behandelingsduur en prijs:
  • Een behandeling duurt twee tot drie uur 
  • U heeft 1 behandeling en 1 touch-up nodig
  • De behandelingsduur en prijs hangt af van het te behandelen gebied. Bekijk onze prijslijst voor de actuele prijs.

Goed om te weten:
  • De eerste week na de behandeling is de pigmentatie heel wat donkerder dan het beoogde resultaat 
  • Door uw natuurlijke celvernieuwing wordt het uiteindelijke kleurresultaat van de pigmentatie zichtbaar na drie tot vijf weken. 
  • De permanente make-up intensiteit zal in de loop der jaren afnemen waardoor nabehandeling na enkele jaren noodzakelijk is.