Met injectables worden rimpels en plooien opgevuld met een filler. De behandeling duurt 15-30 minuten en wordt uitvoerig met u besproken tijdens een intakegesprek. Eventuele medische bezwaren en probleemgebieden worden hierbij in kaart gebracht, waarbij u persoonlijk advies ontvangt van onze specialist.

Hyalonzuur:
Hierbij wordt er gebruik gemaakt van Stylage, een natuurlijke filler. Het werkzame bestanddeel hierin is hyalonzuur, die de huid vochtig en elastisch houdt. Ook bevat het Mannitol, een natuurlijk antioxidant, dat de negatieve effecten van de behandeling vermindert. Denk hierbij aan zwellingen en lichte blauwe plekken.

We raden aan om blootstelling aan UV straling te beperken gedurende een week na de behandeling. Na 3-6 weken dient de behandeling te worden herhaald voor optimaal resultaat.

Botox:
Injecties met botox (Botuline Toxine A) worden toegepast om de kracht van spiertjes in de huid te verminderen. Rimpels rond de ogen, op het voorhoofd en de zogenaamde ‘fronsrimpel’ zijn zeer goed met botox te behandelen.             

 De botox wordt direct in de kleine spiertjes onder de huid gespoten, waardoor de spier verslapt en er minder rimpels in de huid getrokken kunnen worden. Het effect uit zich na enkele dagen en houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. We adviseren de behandeling te herhalen voor een langdurig resultaat. Na de behandeling kan de huid wat gezwollen zijn. Deze zwelling trekt gewoonlijk binnen een paar uur geleidelijk weg.

Overmatig transpireren:
Ernstig transpireren van de oksels, handen en voeten kan ook met botox worden behandeld. Het transpireren vermindert hierna gedurende 6-9 maanden met 80 tot 90%.

Behandelingsduur en prijs:
  • De behandelingsduur hangt af van het te behandelen gebied
  • De prijs hangt af van uw wensen